lunes, 6 de julio de 2015

CIRCULAR SEGONA SETMANA










En primer lloc volem donar la benvinguda als nens i nenes nous que comencen el casal aquesta setmana.  No us heu de preocupar per res, doncs cada dilluns els expliquem tot el que hem fet fins al moment.

La setmana passada ens ho vam passar genial. Va ser una setmana molt intensa i plena d’emocions. Un matí vam descobrir que ens havien desaparegut els nostres premis. Així que vam trucar a la policia, que va venir i va estar investigant.

Desitgem rebre bones noticies i poder recuperar-los.

Pel que fa al funcionament d’aquesta setmana serà:

Dilluns: Iniciarem amb la presentació i una sèrie de jocs per conèixer i unir grup. Introduirem el tema del casal als nous vinguts i cada grup realitzarà diferents tallers relacionats amb el cinema.
Dimarts: Platja (us adjuntem darrera la informació del que cal portar).
Dimecres: Anirem al parc a esmorzar per agafar forces ja que ens espera un dia intens. Ja us ho explicaran els nens i nenes. La resta del matí, també realitzarem nous tallers per a que el curtmetratge surti perfecte.  
Dijous: El dijous torna a ser dia de platja.
Divendres: Aquest divendres serà diferent: tenim excursió,encara que sigui dins l’esola. Vindrà el grup Drac Màgic a ensenyar-nos les “bambalinas” del món del cinema a través d’unes activitats on ens ho passarem d’allò més bé. Quan haguem acabat petits (pàrvuls) aniran a un parc a dinar i després realitzaran diferents jocs al llarg de la tarda. I la resta (primer, segon i grans) aniran amb bicicleta pel passeig de la platja i dinaran i passaran la resta del dia banyant-se i gaudint de l’aigua. A les 17h estarem tots a l’escola. Els que no es queden a dinar hauran de portar picnic, els de menjador el tindran preparat. Us adjuntem el full de pagament de l’excursió que podreu fer en efectiu a l’AMPA.  

Recordem que:
-Cada dia s’ha de portar: esmorzar, banyador i tovallola, ampolla d’aigua que anirem reomplint al llarg del dia i berenar les famílies que ho desitgin.  
-Els nens i les nenes de p3 no aniran a la platja. Es refrescaran a la piscineta que els hi hem preparat a l’escola.
-Que portin la roba, sabates i demés marcades de casa (amb el nom i primera inicial i curs) per a què no puguin haver-hi confusions.
-Que si no sou els tutors legals necessiteu portar una autorització escrita per a poder recollir als nens i nenes.
-Si hi ha algun nen que ha de prendre medicació (pastilles, xarops, pomades, etc.) ha de portar autorització mèdica i familiar signades i amb les pautes ben clares.
-Per a contactar amb nosaltres podeu trobar-nos al despatx de l’AMPA de 9 a 11 del matí i de 15 a 17 de la tarda o al telèfon 609.557.942
Podeu anar fent el seguiment del casal al nostre blog: http://25diesiunanit.blogspot.com.es/

MOLT IMPORTANT: Us informem que a partir de demà dia 7 de juliol quedaran obertes les inscripcions, per al Casal de Setembre, fins al 31 de juliol. No us quedeu sense places.




No hay comentarios:

Publicar un comentario