martes, 1 de septiembre de 2015

CIRCULAR PRIMERA SETMANA DE SETEMBRE








CIRCULAR PRIMERA SETMANA  SETEMBRE   
     

Obrim les portes del Casal de setembre 2015 amb l’energia renovada. Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb els nens i nenes que ens han acompanyat durant el casal de juliol i de conèixer als nouvinguts.  

Aquest casal serà molt dinàmic. Es centrarà en l’esport i en diferents activitats físiques però, especialment, servirà per a treballar la companyonia, el treball en equip, l’esperit competitiu, l’esportivitat, les victòries i les derrotes i tot el que no es veu que rodeja a l’esport.   
Aquesta setmana funcionarà de la següent manera:

Els petits (de pàrvuls a segon) aquesta setmana treballaran l’esport des del punt de vista de diferent tribus d’indis, interactuant entre ells, tant competint com cooperant.
Els grans (de tercer a sisè) com sempre es dedicaran a fer diferents esports.

Dilluns: Iniciem la setmana amb la presentació i una sèrie de jocs per conèixer i unir grup. Als petits se’ls hi introduirà el tema del casal i faran un circuit d’entrenament per a convertir-se en veritables indis i els grans faran una sessió d’estacions que consisteix en realitzar diferents activitats, per grups.  
Dimarts: Donarem la benvinguda als nens i nenes i anirem a esmorzar. Després, tant els petits com grans anirem a la platja.  (Al final de la carta us direm el que cal portar)

Dimecres: Donarem la benvinguda als nens i nenes. Els petits aniran a esmorzar al parc i després tornaran a l’escola on realitzaran diferents danses i jocs amb música. Els grans aniran a la pista Lluís Guardiola on realitzaran futbol i bàsquet.  

Dijous: El dijous torna a ser dia de platja per als dos grups.

Divendres: Després d’esmorzar el grup dels petits té previst fer diferents jocs cooperatius per unir les diferents tribus. Els grans faran jocs de relleus.  

Cada dia hauran de portar: esmorzar, un banyador i tovallola a la motxilla juntament amb una ampolla d’aigua que anirem reomplint al llarg del dia i, els que vulguin, berenar per a la tarda (no és obligatori)

Per als dies de platja s’ha de portar: banyador, posat de casa, i roba fàcil de posar i treure; crema protectora posada de casa i guardada a la motxilla; roba interior de recanvi; tovallola; esmorzar i aigua; i flotadors o bombolletes. Tot això ha d’anar en una motxilla còmode de portar pel nen/a, doncs penseu que tot plegat ho hauran de carregar ells.

Recordem que:

 -TOT (roba, sabates, tovalloles i demés) ha de venir marcat des de casa (amb el nom, primera inicial i curs) per a què no puguin haver-hi confusions.

-Els nens i nenes de P3 i P4 que vulguin podran fer migdiada, per tant haurien de portar un llançolet.

-Pels que no sou els tutors legals necessiteu portar una autorització escrita per a poder recollir als nens i nenes.

-Pel dia a dia, tant per a grans com per a petits, el millor és que portin unes sabatilles esportives posades i unes xancles a la motxilla.

-Els grans, si es queden fins a les 15h o fins a les 17h, han de portar roba per canviar-se i el necessari per a dutxar-se. 

-Per a contactar amb nosaltres podeu trobar-nos al despatx de l’AMPA de 9 a 11 del matí o al telèfon 609.557.942


Ah!! Aquest any podreu seguir les nostres aventures al següent blog: http://25diesiunanit.blogspot.com.es/ i a http://casalsportsplavella15.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario